Hoe boek je een goedkope vakantie Tenerife?

2020
goedkope-vakantie-tenerife

Tenerife, het Spaanse vakantie-eiland waar het altijd goed weer is! Maar waar kan je nu die goedkope reizen naar Tenerife vinden? Hieronder volgt een overzicht van websites die een aanrader zijn voor een goedkope vakantie in Tenerife!

1. Bebsy: goede prijs/kwaliteit van Tenerife aanbiedingen

Goedkope vakanties naar Tenerife via Bebsy
Goedkope vakanties naar Tenerife via Bebsy

Het reisbureau Bebsy heeft heel wat samenwerkingen met mooie hotels, appartementen en studio’s in Tenerife. Dit vertaalt zich in spotgoedkope vakanties voor soms minder dan € 150! Daarnaast is de vlucht, die meestal uitgevoerd wordt door een lowcostmaatschappij, ook altijd inbegrepen. Merk wel op dat je zelf je transport moet voorzien vanuit de luchthaven naar het appartement of het hotel. Door deze samenwerkingen is het bijna onmogelijk om via aparte boekingen goedkoper uit te komen.

2. Corendon: goedkope hotelvakanties naar Tenerife

Goedkope vakanties Tenerife via Corendon
Goedkope vakanties Tenerife via Corendon

Indien je op zoek bent naar luxueuzere hotels in Tenerife, ben je bij Corendon aan het juiste adres. Prijs/kwaliteit is dit één van de betere touroperators. Ook hier zijn de vluchten, transfer en verblijf inbegrepen. Regelmatig worden er ook promoties gehouden. Hun website (of onze Facebookpagina) in het oog houden is de boodschap!

3. Zelf aan de slag: vlucht & hotel apart boeken

Wil je liever rondtrekken op Tenerife en wil je dagelijks ergens anders slapen? Dan raad ik aan om vlucht en verblijf apart te boeken. Bekijk zeker de tips om goedkope vluchten te spotten en de tips om de laagste prijs voor een hotel te vinden! Pakketreizen apart boeken komt meestal duurder uit doordat reisbureaus partnerships met hotels hebben.