Hoe vind je goedkope Ryanair vliegtickets?

2674
ryanair-goedkoop-vliegen
Goedkoop vliegen met Ryanair
We krijgen meermaals de vraag hoe we vliegtickets van € 5 naar verschillende Europese steden vinden. Daarom geven we graag een korte uitleg hoe je de goedkoopste vliegtuigtickets op de website van Ryanair vindt.

1. Ga naar de tarievenzoeker van Ryanair

Onderaan op de website van Ryanair.be
Om een overzicht te krijgen van de prijzen van de vluchten heeft Ryanair een handige tool ontwikkeld. Je kan de tarievenzoeker onderaan de Ryanair website vinden.

2. Vul de vertrekluchthaven in

Tarievenzoeker Ryanair
Selecteer je voorkeur vertrekluchthaven. We raden aan om dit zowel een keer met Brussel Charleroi als met Brussel Zaventem (of Eindhoven, Maastricht, Amsterdam…) te proberen.

3. Vul je beschikbare reisdata in

Selecteer het datumbereik in de tarievenzoeker van Ryanair
Heel handig aan deze tool is dat je jouw specifiek datumbereik (of een vaste datum) kan invullen. Op deze manier krijg je direct een overzicht welke vluchten tijdens deze data het goedkoopst zijn.

4. Klik op de stad om een maandoverzicht te krijgen van de prijzen van de vliegtickets

Prijs van vliegtickets per dag van Brussel Charleroi naar Wroclaw
Indien je doorklikt op een bestemming krijg je een overzicht van de kostprijs voor een vliegticket op een bepaalde dag. Zo krijg je direct te zien welke data die maand het goedkoopst zijn.

5. Ga naar Momondo om te controleren of je nog goedkoper kan vliegen

Momondo
Heb je jouw vlucht gevonden? Dan raden we je aan om deze vlucht toch nog op Momondo te bekijken. De kans bestaat dat dezelfde Ryanair vlucht via een andere aanbieder goedkoper is door een lopende promotie. Het kan ook zijn dat alsnog een andere vliegmaatschappij goedkoper is (bv. Easyjet, Vueling …).

Nog op zoek naar een hotel of luchthavenparking? Bekijk onze tips hoe we telkens een goedkoop hotel boeken of hoe we goedkope parking vinden nabij de luchthaven van Zaventem of Charleroi.