Goedkope citytrips: 14 betrouwbare websites met goede prijs/kwaliteit

5771
Venetië, Italië
Venetië, Italië

Ben je op zoek naar goedkope citytrips? Ik lijst alvast 14 betrouwbare websites op die prijs/kwaliteit goed scoren. Je hebt websites waar zowel de vlucht en het hotel inbegrepen zijn als websites die enkel het hotelarrangement aanbieden.

1. Wigwam.travel: moderne hotels & comfortable vluchten

Wigwam.travel

Wigwam is een reisdealwebsite die enkel met moderne hotels & comfortabele vluchten werkt. Zowat alle hotels hebben een 8 of 9/10 beoordeling op Tripadvisor. In de categorie ‘stedentrip’ zijn citytripdeals te vinden naar vele populaire steden.

Tip: Gebruik de exclusieve kortingscode ‘GR20REIS’ voor €20 extra korting.

Ga naar Wigwam

2. Bebsy: goedkope citytrips

Website Bebsy.be

Bebsy staat bekend om goedkope citytrips tegen spotprijzen aan te bieden. Zij garanderen een vlotte service wat zicht vertaalt in een hoge tevredenheidsscore. 89 % van de reviews zijn ‘uitstekend’ tot ‘goed’.

Ga naar Bebsy.be

Ga naar Bebsy.nl

3. Voordeeluitjes.nl: reisdeals voor dichtbij vakanties

Website Voordeeluitjes.nl

Voordeeluitjes.nl is een ideale website als je op zoek bent naar hotelaanbiedingen in Eupopa. Een echte aanrader indien je vlucht & verblijf apart boekt.

Ga naar Voordeeluitjes

4. Trivago: honderden hotels vergelijken met 1 klik

Website Trivago.be

Ook een hotelzoekrobot mag hier niet ontbreken. Indien je enkel een hotel zoekt, raden we je ook aan om eens te zoeken met Trivago. Deze website vergelijkt honderden reisaanbieders en geeft de goedkoopste weer.

Ga naar Trivago

5. Hotelspecials: hotelaanbiedingen in België & Nederland

Website Hotelspecials.be

Ben je opzoek naar een weekendje weg in Nederland of België? Dan moet je beslist eens kijken op Hotelspecials. Je vindt er mooie hotelaanbiedingen met of zonder onbijt.

Ga naar HotelSpecials.be

Ga naar HotelSpecials.nl

6. Hotels.nl: reisdeals in Nederland, België & Duitsland

Website Hotels.nl

Ook op hotels.nl moet je beslist kijken als je op zoek bent naar een hotel in eigen land of in één van de buurlanden. Deze website is vergelijkbaar met Hotelspecials.

Ga naar Hotels.nl

7. Neckermann: bekende reisorganisatie met scherpe prijzen

Website Neckermann.be

Eén van de grote namen mag hier niet in het lijstje ontbreken. Neckermann biedt citytrips aan naar heel Europa, al dan niet met inbegrepen vluchten. Door tijdelijke promoties kan je ook hier mooie aanbiedingen vinden.

Ga naar Neckermann.be

Ga naar Neckermann.nl

8. Tui: bekende reisorganisatie met mooie promoties

Website Tui.be

Net zoals Neckermann is ook Tui (het vroegere Jetair) een betrouwbare naam die garant staat voor kwaliteit. De reisaanbieder organiseert regelmatig mooie kortingen.

Ga naar Tui.be

Ga naar Tui.nl

9. Vakantiediscounter.nl: voordelige citytrips naar heel Europa

Website Vakantiediscounter.nl

Ben je op zoek naar een citytrip met vluchten inbegrepen? Dan is het zeker de moeite om een kijkje te nemen op deze reiswebsite. Vakantiediscounter staat bekend voor kwaliteit en lage prijzen.

Ga naar Vakantiediscounter

10. Prijsvrij.be: Nederlandse reisaanbieder die touroperators vergelijkt

Website Prijsvrij.be

Prijsvrij is een Nederlandse reisaanbieder die verschillende touroperators vergelijkt om zo telkens de laagste prijs op de markt aan te bieden. Hierdoor kan je mooie kortingen tegenkomen!

Ga naar Prijsvrij

11. Actievandedag: hotelaanbiedingen voor een dichtbij citytrip

Website Actievandedag.be

Net zoals Travelbird biedt Actievandedag mooie promoties aan voor wellness, weekendjes en citytrips. Het principe is ook gebaseerd op groepsaankoop waardoor de prijs veel lager ligt dan op klassieke boekingssites.

Ga naar Actievandedag.be

Ga naar Actievandedag.nl

12. Vakantieveilingen: stedentrips vanaf €1

Website Vakantieveilingen.be

Een citytrip vanaf € 1? Bekijk dan zeker de sectie “citytrips” op Vakantieveilingen. Alle veilingen starten aan € 1 en de hoogste bieder wint. Ik raad je alvast aan om tegen het einde van de veiling te bieden op rustige momenten.

Ga naar Vakantieveilingen.be

Ga naar Vakantieveilingen.nl

13. Srprs.me: je bestemming als verrassing

Website Srprs.me

Heb je nog geen idee wat je volgende reisbestemming wordt? Probeer dan zeker eens de verrassingsreizen van Srprs.me. Je bepaalt enkel de bestemming (heel Europa, Noord-Europa, Oost-Europa, Zuid-Europa, West-Europa, buiten Europa), vertrekluchthaven, soort accommodatie & het aantal dagen. Nadien selecteer je nog de vertrekdatum en vervolgens is je reis geboekt! Vertrek is mogelijk vanaf €180.

Ga naar Srprs.me

14. D-deals: reisdealwebsite met scherp geprijsde citytrips

d-deals
Website D-deals

D-deals is net zoals Travelbird & Wigwam een reisdealwebsite die dagelijks goedkope citytrips aanbiedt (zowel met als zonder vlucht). Door het groepsaankoop principe kan de reiswebsite citytrips goedkoper aanbieden dan een gewone boekingssite.

Ga naar D-deals

Bekijk meer reistips