Top 10 landen voor een goedkope all inclusive vakantie

1757
all-inclusive

Ben je op zoek naar een goedkope all inclusive vliegvakantie zonder dat je daarvoor je bankrekening moet plunderen? Dan heb je vast al gemerkt  dat dat geen evidentie is. Bovendien kunnen de prijzen per land sterk uiteenlopen. Daardoor is niet iedere reisbestemming even interessant voor een all-in formule. Keuzestress door het enorme aanbod? Wij helpen je en lijsten hieronder alvast onze top 10 op!

1. Dé koploper van goedkope all inclusive vliegvakanties: Turkije

All inclusive zonvakantie in Alanya in Turkije
Zonvakantie in Alanya, Turkije

Dé koploper van all inclusive resorts is en blijft nog altijd Turkije. Qua prijs-kwaliteit scoort dit land het beste. Istanbul lijkt misschien de minst interessante optie. De grootste stad van Turkije doet het goed als citytrip maar is door het ontbreken van een badplaats minder aangewezen voor een all-in vakantie. Kuststeden zoals Bodrum en Alanya zijn dan een beter alternatief.

Momenteel geldt het advies van Buitenlandse Zaken: “Er is een terreurdreiging waardoor waakzaamheid geboden is. (13/05/2019)”

Deze reisbureaus bieden goedkope (ultra) all inclusve vliegvakanties naar Turkije aan:

2. Een kampioen wanneer het gaat om all in modules: Egypte

All inclusive vakantie in Egypte
All inclusive vakantie aan de Rode Zee, Egypte

Door de fascinerende piramiden, het warme klimaat en het heldere water van de Rode zee is Egypte al vele jaren een vaste waarde voor vakantiegangers. Ook is het land kampioen wanneer het gaat om all in modules. Door de politieke tumult van afgelopen jaren, is het toerisme er een beetje gekelderd, wat de prijzen dan wel iets goedkoper heeft gemaakt.

Momenteel geldt het advies van Buitenlandse Zaken: “De noodtoestand (afgekondigd in april 2017) blijft van kracht : een verhoogde waakzaamheid blijft geboden, wegens de terreurdreiging, ook in toeristische zones. (13/05/2019)”

Volgende reisaanbieders bieden all inclusive hotels aan in Egypte:

3. Een hele resem goedkope all in hotels op een boogscheut van de vele stranden: Bulgarije

Zonvakantie in Nesebar aan de Zwarte Zee in Bulgarije
Zonvakantie in Nesebar aan de Zwarte Zee in Bulgarije

Bulgarije wordt steeds meer geliefd bij vakantiegangers. Daar zal de bijna 400 kilometerslange kustlijn langs de Zwarte Zee waarschijnlijk iets mee te maken hebben. Positief voor jou is dat het land een hele resem all-in hotels heeft die op een boogscheut van de vele stranden liggen én dat voor hele zachte prijzen! Voor Bulgarije is er geen negatief reisadvies.

Budget all inclusive vliegvakanties naar Bulgarije worden aangeboden door:

4. Een vakantiebestemming die steeds populairder wordt: Macedonië

All inclusive reizen & last minutes in Ohrid in Macedonië
Ancient Theatre of Ohrid - Ohrid, All inclusive reizen & last minutes in Ohrid, Macedonië

Macedonië wordt steeds populairder als vakantiebestemming. Om die reden wordt er op dit moment sterk geïnvesteerd in de toeristische sector waardoor het aantal all inclusive hotels eerder beperkt is. Dit gegeven sluit echter niet uit dat er geen interessante prijzen aangeboden worden! Ook voor Macedonië geldt er geen negatief reisadvies.

Onderstaande reisorganisator bieden all in vakanties naar Macedonië aan:

5. All in formules tegen scherpe prijzen: Tunesië

Vakantie in Hammamet in Tunesië
Vakantie in Hammamet, Tunesië

Het zonovergoten Tunesië wordt vaak geprezen om haar vele mooie stranden aan de Middellandse zee. Het blijft een ideale plek wanneer je fan bent van het zwoele trio zon-zee-strand! Net als in Egypte, zijn er in Tunesië tal van all in formules te vinden tegen hele scherpe prijzen. Momenteel is er nieuwe noodtoestand afgekondigd. Bekijk dus zeker het huidig advies van Buitenlandse Zaken.

Reisadvies van Buitenlandse Zaken naar Tunesië: “Voorzichtigheid is geboden vanwege de dreiging die uitgaat van jihadistische terroristische netwerken die zich op buitenlandse toeristen kunnen richten. Het risico op aanslagen van terroristische aard blijft groot. Alle reizen en verplaatsingen binnen het land moeten worden getoetst op basis van de veiligheidsrisico’s die eraan verbonden zijn. Het is raadzaam in alle omstandigheden zeer waakzaam te blijven.”

Goedkope all in vliegvakanties naar Tunesië vind je bij:

6. Een uitgebreid assortiment aan all inclusive resorts met mooie promoties: Spanje

All in vakantie aan de Costa Del Sol in Marbella in Spanje
All in vakantie aan de Costa Del Sol, Marbella, Spanje

Met azuurblauwe costa’s, intrigerende architectuur en authentieke tapasbars blijft Spanje als reisbestemming een hotspot. Het toerisme neemt jaar na jaar steeds meer toe. Het assortiment aan all inclusive resorts is er buitengewoon uitgebreid waardoor er regelmatig heel wat promoties te vinden zijn. Wat de prijzen betreft, scoort het land toch iets slechter dan pakweg Egypte of Turkije.

Elke onderstaande reisorganisatie biedt all inclusive resorts in Spanje aan. Bekijk ook zeker de last minutes & promoties.

7. Beperkt aantal all inclusive hotels: Kroatië

All inclusive reis in Dubrovnik in Kroatië
All inclusive reis in Dubrovnik, Kroatië

Door de jaren heen is Kroatië steeds populairder geworden en daardoor wordt het land steeds toeristischer. Omdat het land toch zijn authentieke karakter wil bewaren, wordt het massatoerisme tegengehouden door de prijzen van de (all-in) hotels aan de hoge kant te houden. Daartegenover staat wel dat de prijzen die de horeca er hanteert erg goedkoop kunnen zijn!

All in vliegvakanties naar Kroatië worden aangeboden door:

8. Goedkope all in formule maar duurdere vliegtickets: Griekenland

santorini griekenland
Santorini, Griekenland

Griekenland blijft een erg geliefkoosde reisbestemming. Het is over het algemeen bekend dat de prijzen er eerder aan de lage kant liggen. Een all in formule is er daarom meestal heel budgetvriendelijk. De vliegtickets daarentegen vallen iets minder goedkoop uit. Dat zorgt ervoor dat je uiteindelijk evenveel betaalt in Griekenland als in pakweg Spanje of Portugal.

Onderstaande reisbureaus bieden all inclusve vliegvakanties naar Griekenland aan:

9. Een beperkt aantal all inclusive hotels: Portugal

Portugal algarve
Algarve, Portugal

Portugal, met haar verrukkelijke wijnen en ongerepte eilandenstaat bekend als een regelrechte toeristische trekpleister. Toch zijn er maar een beperkt aantal all inclusive hotels. Daarentegen zijn de lokale restaurants erg goedkoop. Wil je toch een all in formule, dan betaal je daar vaak ook een prijs voor.

All in vliegvakanties naar Portugal worden aangeboden door:

10. All in hotels voornamelijk op eilanden: Italië

Middellandse zee italie
Middellandse zee, Italië

Met overheerlijke pastagerechten, stijlvolle mode en zuiderse stranden blijft Italië haar imago van ‘la dolce vita’ waarmaken. Dat hebben veel mensen goed begrepen en dus heeft dit land een enorme toeristische sector. De hotels met all in formules zijn voornamelijk terug te vinden op de Italiaanse eilanden. De prijzen durven nogal te fluctueren, maar liggen over het algemeen eerder aan de hoge kant.

Volgende reisaanbieders bieden all inclusive hotels aan in Italië:

Boek je liever je vlucht & hotel apart? Vergelijk vliegtickets altijd via Skyscanner alvorens te boeken. Hotels kan je het best vergelijken met Trivago.