6 websites om vakantiehuizen en groepsaccommodaties te boeken

2094
Le-monthouet-ardennes-relais
Le Monthouet - Ardennes Relais

Ben je op zoek naar een goedkoop vakantiehuis voor het volgende familieweekend of een weekendje weg? We hebben alvast 6 handige en betrouwbare websites opgelijst die je kunnen verder helpen in de zoektocht naar dat ideale vakantiehuis of die geweldige groepsaccommodatie.

1. De nummer 1 in vakantiehuizen in de Ardennen: Ardennes Relais

Ardennes Relais

Ardennen Relais, een onderdeel van Belvilla, is de nummer 1 in vakantiehuizen in de Ardennen met bijna 40 jaar ervaring. Hun ruime aanbod van meer dan 1317 accommodaties in Wallonië is uniek en zeker een kijkje waard. Hun overzichtelijke website laat toe om op thema te zoeken. Zo heb je overzichten waar huisdieren zijn toegelaten; welke kindvriendelijke vakantieverblijven er beschikbaar zijn; uitblinkers in wellness… De boekingskosten zijn inbegrepen in de prijzen die op de website worden weergegeven.

2. Chalet.nu

chaletnu
Chalet.nu
Met meer dan 100 000 vakantiehuizen is Chalet.nu actief in heel Europa (24 landen). Je vindt er zowel gezellige huisjes voor een weekendje weg als grote groepsaccommodaties. Bovendien is de reisaanbieder 24/7 beschikbaar via een noodnummer indien er klachten of vragen zijn. Er worden GEEN extra boekingskosten aangerekend.

3. Eenvakantiehuisje.nl

Kleine huisjes en groepsaccommodaties: Eenvakantiehuisje.nl
Eenvakantiehuisje.nl: kleine huisjes en groepsaccommodaties
Eenvakantiehuisje.nl is gespecialiseerd in vakantiehuizen in Nederland & Spanje. Hun aanbod bestaat uit zowel kleine huisjes als grote groepsaccommodaties. Er zijn GEEN extra boekingskosten.

4. Goedkope vakantiehuizen in de Belgische Ardennen: Ardennen Online

Goedkope vakantiehuizen in de Ardennen: Ardennen Online
Ardennen Online: goedkope vakantiehuizen in de Ardennen
Het aanbod van Ardennen-online.com beperkt zich enkel tot vakantiehuizen & bungalows in de Belgische Ardennen. Met hun 35 jaar ervaring beschikt de reisaanbieder over meer dan 120 vakantiewoningen (van eenvoudige woningen tot woningen met wellness of zwembad). Er wordt per dossier een servicekost van € 20 aangerekend.

5. Basic Travel

Basic Travel
Basic-travel.com
Basic Travel is een betrouwbare reisaanbieder die al ruim 27 jaar specialist is in vakantiehuizen. De reiswebsite heeft een ruim aanbod accommodaties in België, Frankrijk, Italië & Spanje. De servicekost bedraagt € 28 per dossier.

6. Ruim aanbod vakantiehuizen in heel Europa: Bungalow.net

Ruim aanbod vakantiehuizen in heel Europa: Bungalow.net
Bungalow.net: vakantiehuizen in heel Europa
Bungalow.net biedt vakantiehuizen aan in heel Europa. Verder hanteert de reisaanbieder de laagste prijs garantie. De reserveringskosten zijn afhankelijk van de accommodatie en liggen tussen € 0 en € 48.