6 websites om vakantiehuizen en groepsaccommodaties te boeken

804
Le-monthouet-ardennes-relais
Le Monthouet - Ardennes Relais

Ben je op zoek naar een huisje voor het volgende familieweekend of een weekendje weg met vrienden? We hebben alvast 6 handige en betrouwbare websites opgelijst die je kunnen verder helpen in de zoektocht naar dat ideale vakantiehuis of die geweldige groepsaccommodatie.

1. Ardennes Relais

Ardennes Relais

Ardennen Relais is de nummer 1 in vakantiehuizen in de Ardennen met bijna 40 jaar ervaring en een klantentevredenheid van 8,4/10. Hun ruime aanbod van meer dan 1317 accommodaties in Wallonië is uniek en zeker een kijkje waard.

Ga naar Ardennes Relais

2. Chalet.nu

chaletnu
Chalet.nu

Met meer dan 100 000 vakantiehuizen is Chalet.nu actief in heel Europa (24 landen). Je vindt er zowel gezellige huisjes voor een weekendje weg als grote groepsaccommodaties. Bovendien is de reisaanbieder 24/7 beschikbaar via een noodnummer indien er klachten of vragen zijn. Er worden GEEN extra boekingskosten aangerekend.

Ga naar Chalet.nu

3. Eenvakantiehuisje.nl

eenvakantiehuisjenl
Eenvakantiehuisje.nl

Eenvakantiehuisje.nl is gespecialiseerd in vakantiehuizen in Nederland & Spanje. Hun aanbod bestaat uit zowel kleine huisjes als grote groepsaccommodaties. Er zijn GEEN extra boekingskosten.

Ga naar Eenvakantiehuisje.nl

4. Ardennen Online

Ardennen online
Ardennen-online.com

Het aanbod van Ardennen-online.com beperkt zich enkel tot vakantiehuizen & bungalows in de Belgische Ardennen. Met hun 35 jaar ervaring beschikt de reisaanbieder over meer dan 120 vakantiewoningen (van eenvoudige woningen tot woningen met wellness of zwembad). Er wordt per dossier een servicekost van € 20 aangerekend.

Ga naar Ardennen-online.com

5. Basic Travel

Basic Travel
Basic-travel.com

Basic Travel is een betrouwbare reisaanbieder die al ruim 27 jaar specialist is in vakantiehuizen. De reiswebsite heeft een ruim aanbod accommodaties in België, Frankrijk, Italië & Spanje. De servicekost bedraagt € 28 per dossier.

Ga naar Basic-travel.com

6. Bungalow.net

bungalownet
Bungalow.net

Bungalow.net biedt vakantiehuizen aan in heel Europa. Verder hanteert de reisaanbieder de laagste prijs garantie. De reserveringskosten zijn afhankelijk van de accommodatie en liggen tussen € 0 en € 48.

Ga naar Bugalow.net

Bekijk meer reistips

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan ook: