Minstens 15 procent korting bij Booking.com op je volgende boeking!

7840
Booking.com
Booking.com

Booking.com is al jaren een gevestigde waarde in de reissector. Wie heeft er nog geen reis geboekt via deze topper? Ze bieden meer dan 130 000 bestemmingen aan in 227 landen. Met meer dan 5 miljoen huizen, appartementen … is er voor elk wat wils!

Wist je dat je tal van extra voordelen kunt bekomen? Indien je je inschrijft, krijg je onmiddellijk lagere prijzen te zien. Als je bovendien een vriend doorverwijst naar Booking staat er een bijkomende beloning te wachten.

Kortingscode Booking.com

15% korting
Kortingscode

Ontvang 15 procent extra korting op je volgende boeking dankzij het Genius Travel programma (geen code nodig). 

More Less

Minstens 15% korting
Deal

Bespaar minstens 15% indien je boekt op Booking.com voor een verblijf tot 31 maart 2023.

More Less
Vervalt op: 31-03-2023

Gebruik van kortingen op de website Booking.com

Booking.com biedt vaak zelf kortingscodes aan voor trouwe gebruikers die een boeking maken op hun website (zoals het genius programma). Deze kortingscodes kunnen worden gebruikt om korting te krijgen op de prijs van een hotelkamer of andere accommodatie. Er zijn verschillende manieren waarop klanten deze kortingscodes kunnen verkrijgen, zoals door aanbiedingen te ontvangen via e-mail of door deel te nemen aan speciale promotieacties.

Als je een kortingscode hebt, kun je deze gebruiken tijdens het boekingsproces door de code in te voeren in het veld voor de kortingscode op de betaalpagina. Houd er rekening mee dat sommige kortingscodes alleen geldig zijn voor bepaalde data, locaties of soorten accommodatie, dus lees de voorwaarden van de kortingscode zorgvuldig door voordat je deze gebruikt.