7 websites zoals Travelbird

4355
travelbird-parijs

Travelbird, een website die reizen verkoopt aan interessante prijzen, ken je waarschijnlijk wel. Doordat er gefocust wordt op het verkopen aan een grote groep mensen, kunnen er lagere prijzen verkregen worden (groepsaankoop). Hieronder vind je 7 websites die volgens hetzelfde principe werken en waar je interessante aanbiedingen kan vinden.

1. Bebsy: goedkope citytrips

bebsy
Website Bebsy.be

Bebsy staat bekend voor goedkope citytrips tegen spotprijzen aan te bieden. Zij garanderen een vlotte service wat zicht vertaalt in een hoge tevredenheidsscore. 89 % van de reviews zijn ‘uitstekend’ tot ‘goed’.

Trustpilot review score: 4,4/5 (gebaseerd op 5220 reviews)

2. Voordeeluitjes.nl

voordeeluitjes.nl
Voordeeluitjes.nl

Op Voordeeluitjes.nl vind je interessante hotel- en vakantieparkaanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot – 50 %. De website biedt hotels & vakantieparken aan over heel Europa.

Trustpilot review score: 3,9/5 (gebaseerd op 304 reviews)

3. Hotelspecials

hotelspecials.be
Hotelspecials.be
De outlet van Hotelspecials staat bekend voor scherpe prijzen en een wisselend aanbod. Je vindt er hotels in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken & Zweden.

Trustpilot review score: 3,4/5 (gebaseerd op 2626 reviews)

4. Vakantiediscounter: voordelige citytrips naar heel Europa

Website Vakantiediscounter

Ben je op zoek naar een citytrip met vluchten inbegrepen? Dan is het zeker de moeite om een kijkje te nemen op deze reiswebsite. Vakantiediscounter staat bekend voor kwaliteit en lage prijzen.

Truspilot review score: 4/5 (gebaseerd op 673 reviews)

5. Prijsvrij: Nederlandse reisaanbieder die touroperators vergelijkt

goedkope-citytrips-met-vlucht-inbegrepen-prijsvrij
Prijsvrij
Prijsvrij is een Nederlandse reisaanbieder die verschillende touroperators vergelijkt om zo telkens de laagste prijs op de markt aan te bieden. Hierdoor kan je mooie kortingen tegenkomen!

Truspilot review score: 4,4/5 (gebaseerd op 855 reviews)

6. Vakantieveilingen: stedentrips vanaf €1

Website Vakantieveilingen
Een citytrip vanaf € 1? Bekijk dan zeker de sectie “citytrips” op Vakantieveilingen. Alle veilingen starten aan € 1 en de hoogste bieder wint. Ik raad je alvast aan om tegen het einde van de veiling te bieden op rustige momenten.

Truspilot review score: 4,4/5 (gebaseerd op 7791 reviews)

7. Hotels.nl: scherpe hotelaanbiedingen in België, Nederland & Duitsland

Hoteldeals België, Nederland en Duitsland via Hotels.nl
Hotels.nl: reisdeals in België, Nederland & Duitsland met laagste prijsgarantie

Net zoals Weekendesk biedt Hotels.nl scherpe hoteldeals aan. Hotels.nl beperkt zich enkel tot hotelaanbiedingen in Nederland, België en Duitsland. Ideaal voor een  weekendje weg dichtbij huis!

Boek je liever je vlucht & hotel apart? Vergelijk vliegtickets altijd via Skyscanner alvorens te boeken. Hotels kan je het best vergelijken met Trivago.

Dit artikel bevat affiliate links. Hierdoor ontvangen wij een commissie van reisorganisaties wanneer jij een boeking maakt. Deze inkomsten hebben we nodig om de website te onderhouden en bannervrij te houden.