Goedkope reizen, pretparktickets & weekendjes weg vanaf €1

2857
vakantieveilingen-goedkope-reizen

Goedkope reizen, pretparktickets of een weekendje weg aan € 1? Het kan wel degelijk! Via veilingsites kan je bieden op allerlei uitstapjes zoals pretparken, avondjes uit, beauty, hotels en zelfs restaurantbelevingen.

1. Goedkope weekendjes weg vanaf € 1: Vakantieveilingen

Vakantieveilingen.be

Alle veilingen starten aan € 1 bij Vakantieveilingen. De kunst is om als enigste het hoogste bod uit te brengen zodat je voor een prikje die reis of daguitstap kan weggraaien. Mijn strategie is om op het einde van de veiling te bieden op rustige momenten (‘s nachts of tijdens de werkuren). Een andere tactiek is vanaf de start een redelijk hoog bod te plaatsen zodat je andere bieders afschrikt. De administratiekosten bedragen € 5 per veiling.

2. Grootste veilingsite van hotelarrangementen: Hotelkamerveiling

Hotelkamerveiling
Hotelkamerveiling

Naast Vakantieveilingen heb je misschien ook al gehoord van Hotelkamerveiling. Dit is de grootste veilingsite van Nederland op het gebied van hotelarrangementen. Met meer dan 170 000 hotels in 20 verschillende landen vind je sowieso je ideale accommodatie en dat tegen hallucinant scherpe prijzen. De administratiekosten bedragen € 9 per veiling.