Een goedkoop hotel vlakbij Disneyland Parijs!

1777
goedkoop-hotel-disneyland-parijs
Goedkoop hotel nabij Disneyland Parijs: Ibis Budget Marne la Vallée Val d’Europe ** hotel

Wat denk je van enkele dagen Disneyland Parijs? Een uitje naar Disneyland hoeft niet altijd duur te zijn. Wij zijn op zoek gegaan naar een goedkoop hotel vlakbij Disneyland Parijs!

Goedkoop hotel vlakbij de metrohaltes naar Disneyland

Er rijdt een metro van Parijs naar Disneyland. Daarom raden we aan om een hotel te zoeken in de buurt van de haltes van deze lijn. Hierdoor vind je hotels aan betaalbare prijzen. Bovendien zal je maximaal 15 minuten op de metro hoeven te zitten waarna je direct aan de ingang van Disneyland Parijs staat. Als je met de auto komt, kan je meestal gratis of tegen een schappelijk tarief je auto achterlaten bij het hotel.

Wij hebben goede ervaringen met het ibis budget Marne la Vallée Val d’Europe ** hotel. Prijs/kwaliteit is dit hotel geweldig! Doordat de prijzen kunnen verschillen naargelang de datum raden we aan om rond de verschillende haltes eens te kijken.

Regelmatig geeft Disneyland mooie kortingen waardoor het soms voordeliger uitkomt om een pakket te boeken dan de inkomtickets apart te betalen. Neem dus zeker ook een kijkje op promotiepagina van Disneylandparis.be en bekijk of er een kortingscode van Disneyland beschikbaar is!