Goedkoop naar disneyland: enkele tips!

1445
https://www.ikwilgoedkoopreizen.be/reistips/goedkope-parking-zaventem/
Disneyland Parijs

Goedkoop naar Disneyland Parijs gaan? Met onderstaande tips kan je alvast honderden euro’s besparen!

Vervoer

Ga je het liefst met de auto naar Disneyland Parijs? Hou dan rekening met tol op de snelwegen & de kost van de parking. Vanuit België kost het je € 16,60 péage en de parkeerkosten in het Disney Car Park bedragen € 25 per dag.

Ga je liever met het openbaar vervoer? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Ofwel reis je vanuit Brussel met de TGV richting Disneyland vanaf € 25 (tarief als je heel vroeg boekt). Je kan ook opteren om de lowcost Thalys Izy te nemen. Deze tickets kan je verkrijgen vanaf € 10 voor een enkeltje. Je moet dan nog wel vanuit Paris Nord verder reizen met de metro naar Disneyland Parijs. Je kan ook opteren voor busvervoer met Flixbus vanaf €13.

Verblijf

Ga je meer dan 1 dag? Dan is het de vraag of je tickets en hotel apart gaat boeken of in een bundel. Afhankelijk van promoties is het één goedkoper dan het andere. Een gouden raad is om alle huidige promoties van Disneyland te bekijken.

Een hotel nabij Disneyland (dus geen Disneyhotel) is meestal veel goedkoper dan de originele Disneyhotels. Anderzijds zal je dan geen Disneymagie in het hotel beleven.