10 websites om een goedkope skivakantie te boeken

1591
Goedkope skivakantie
Wil je in de winter op goedkope skivakantie, maar weet je niet waar eerst te kijken? Ik lijst alvast 10 van mijn favoriete reiswebsites op die wintervakanties met een goede prijs/kwaliteit verhouding aanbieden.

1. Goedkope skivakantie inclusief skipas: Sunweb

Sunweb wintersport
Sunweb, de beste aanbieder in goedkope skivakanties in 2015, 2016 & 2017, biedt wintersportvakanties aan naar Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Andorra, Zwitserland & Duitsland. Er zijn zowel aanbiedingen met als zonder vervoer. Bovendien hanteert de website een laagste prijs garantie en is de skipas altijd inbegrepen. De website rekent € 10 reserveringskosten aan.

2. Goedkope last minute wintersportvakantie: Vakantiediscounter.nl

Vakantiediscounter last minute skivakanties
Vakantiediscounter, een gekende Nederlandse reisaanbieder, heeft wintersportvakanties naar Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië & Tsjechië met zowel inbegrepen vluchten als met eigen vervoer. Naast hun regulier aanbod hebben ze ook heel wat goedkope last minute skivakanties. Er zijn GEEN boekingskosten.

3. Budget skivakantie zonder boekingskosten: Prijsvrij

Prijsvrij skivakanties
Prijsvrij heeft een ruim aanbod budget wintersportvakanties naar Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Slovenië, Tsjechië & Zwitserland en dit zowel met als zonder vervoer. De website rekent GEEN reserveringskosten aan.

4. Expert in het aanbieden van scherp geprijsde skivakanties: Tjingo

tjingo-goedkope-skivakanties
Expert in het aanbieden van scherp geprijsde skivakanties: Tjingo.nl
Tjingo werd al 4 keer uitgeroepen tot beste online reisbureau. Met een uitgebreid assortiment aan landen en formules vind je er gegarandeerd iets naar jouw smaak! Kies dan uit de meer dan 2000 accommodaties en 500 plaatsen voor je volgende skivakantie. Over de prijs hoef je niet wakker te liggen: Tjingo is expert op het aanbieden van scherp geprijsde reizen. Bovendien heb je bij deze reisverdeler altijd een laagste prijsgarantie. Check ook de niet te missen tijdelijke acties!

5. Betaalbare skivakantie voor jongeren: Totally

Totally wintersport
Totally is een reisbureau dat zich richt op wintersportvakanties voor jongeren. Hun aanbod beperkt zich tot Frankrijk & Oostenrijk. Daarnaast organiseert de reiswebsite vele activiteiten ter plaatse en krijg je via de Totally-kaart 40 % korting op drank. Deze reisaanbieder heeft GEEN boekingskosten.

6. Ruim aanbod skivakanties: Summittravel

Summittravel wintersportvakanties
Summittravel is een Nederlandse aanbieder die gespecialiseerd is in wintersportvakanties in Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Zwitserland, Duitsland & Noorwegen. De reiswebsite heeft een ruim aanbod aan accommodaties (van chalet tot hotel) al dan niet met vervoer (bus, trein). De boekingskosten per dossier bedragen € 20.

7. Wintersport voor groepen: Chalet.be

Chalet wintersport
Chalet.be biedt chalets aan in 76 skigebieden in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland & Italië. Alle aanbiedingen zijn met eigen vervoer. De website rekent € 22,50 reserveringskosten per dossier aan.

8. Scherpe promoties op skivakanties: Tui

tui-goedkope-skivakantie
Tui skivakanties
Tui, een bekende naam in de reissector, heeft een ruim aanbod skivakanties in Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië, Andorra, Spaanse Pyreneeën, Tsjechië & Lapland. Deze reisaanbieder stunt regelmatig met scherpe promoties! De administratiekosten per boeking bedragen € 10.

9. Wintersportvakanties op maat: Oad

wintervakanties-oad
Wintersportvakanties in Noorwegen, Oostenrijk & Canada via Oad.nl
Oad Reizen is een Nederlands familiebedrijf dat al decennialang synoniem staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze verdeler legt zich voornamelijk toe op comfortabele busreizen naar bestemmingen dichtbij én veraf. Een skitripje aan het overwegen? Perfect, want Oad Reizen biedt wintersportvakanties in Canada, Noorwegen & Oostenrijk aan. Kies zelf uit de verschillende arrangementen en formules; bij deze aanbieder is maatwerk geen uitzondering maar een vereiste!

10. Gratis eigen ski's of snowboard meenemen naar de Canadese Rockies: Sneeuwzekerdeals

gratis-ski-snowboard-meenemen-sneeuwzekerdeals
Gratis ski's of snowboard meenemen naar de Canadese Rockies: Sneeuwzeker Deals
Bij Sneeuwzeker Deals ben je effectief zeker van sneeuwpret. Deze verdeler biedt interessante pakketreizen aan naar de prachtige gebergten in de Canadese Rockies. Op deze plaats kan je vanaf half november tot eind april steevast terecht met je ski’s want dan ligt heel het gebied onder een dik sneeuwtapijt.
Partner KLM geeft je bovendien de kans om volledig gratis je eigen ski’s of snowboard mee aan boord te nemen op bepaalde vluchten. Check ook regelmatig de scherpe deals die worden aangeboden want die zijn steeds het overwegen waard. Een onvergetelijke wintersportervaring is gegarandeerd!
Boek je liever je vlucht & hotel apart? Vergelijk vliegtickets altijd via Skyscanner alvorens te boeken. Hotels kan je het best vergelijken met Trivago.