12 websites zoals Travelbird

1117

Travelbird, een website die reizen verkoopt aan interessante prijzen, ken je waarschijnlijk wel. Doordat er gefocust wordt op het verkopen aan een grote groep mensen, kunnen er lagere prijzen verkregen worden (groepsaankoop). Hieronder vind je 12 websites die volgens hetzelfde principe werken en waar je interessante aanbiedingen kan vinden.

1. Weekendesk.be

weekendesk
Weekendesk.be

Ben je op zoek naar een gezellig weekendje weg? Bekijk dan eens de flashdeals op Weekendesk. Doordat zij in grote aantallen hotelkamers verkopen, kunnen zij scherpe prijzen verkrijgen bij hoteleigenaars. Deze scherpe prijzen vertalen zich in hoge kortingen t.o.v. reguliere prijs.

Ga naar Weekendesk

2. Bebsy.be: goedkope citytrips

Website Bebsy.be

Bebsy staat bekend voor goedkope citytrips tegen spotprijzen aan te bieden. Zij garanderen een vlotte service wat zicht vertaalt in een hoge tevredenheidsscore. 89 % van de reviews zijn ‘uitstekend’ tot ‘goed’.

Ga naar Bebsy

3. Hotelspecials.be

hotelspecials.be
Hotelspecials.be

De outlet van Hotelspecials.be staat bekend voor scherpe prijzen en een wisselend aanbod. Je vindt er hotels in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken & Zweden.

Ga naar Hotelspecials.be

4. Voordeeluitjes.nl

voordeeluitjes.nl
Voordeeluitjes.nl

Op Voordeeluitjes.nl vind je interessante hotel- en vakantieparkaanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot – 50 %. De website biedt hotels & vakantieparken aan over heel Europa.

Ga naar Voordeeluitjes.nl

5. Vakantiediscounter.nl: voordelige citytrips naar heel Europa

Website Vakantiediscounter.nl

Ben je op zoek naar een citytrip met vluchten inbegrepen? Dan is het zeker de moeite om een kijkje te nemen op deze reiswebsite. Vakantiediscounter staat bekend voor kwaliteit en lage prijzen.

Ga naar Vakantiediscounter

6. Prijsvrij.be: Nederlandse reisaanbieder die touroperators vergelijkt

Website Prijsvrij.be

Prijsvrij is een Nederlandse reisaanbieder die verschillende touroperators vergelijkt om zo telkens de laagste prijs op de markt aan te bieden. Hierdoor kan je mooie kortingen tegenkomen!

Ga naar Prijsvrij

7. Wigwam

Wigwam zonvakanties lastminutes
Wigwam.travel

Wigwam is een reisdealwebsite die enkel met moderne hotels met hoge beoordelingsscores samenwerktHet reisbureau biedt zowel zonvakanties als stedentrips aan naar alle populaire reisbestemmingen.

Ga naar Wigwam

8. Actievandedag

Actievandedag.be

Net zoals Travelbird biedt Actievandedag mooie promoties aan voor welness, weekendjes weg en citytrips. Door het groepsaankoopprincipe kan er een lagere prijs verkregen worden dan op klassieke boekingssites.

Ga naar Actievandedag

9. Vakantieveilingen.be: stedentrips vanaf €1

Website Vakantieveilingen.be

Een citytrip vanaf € 1? Bekijk dan zeker de sectie “citytrips” op Vakantieveilingen. Alle veilingen starten aan € 1 en de hoogste bieder wint. Ik raad je alvast aan om tegen het einde van de veiling te bieden op rustige momenten.

Ga naar Vakantieveilingen

10. Groupon

Groupon
Groupon.be

Groupon, een andere bekende naam, biedt naast lokale en nationale deals ook reizen aan. Net zoals Travelbird kunnen zij goedkopere prijzen aanbieden doordat zij gefocust zijn op de massa.

Ga naar Groupon

11. Hotels.nl

hotels.nl
Hotels.nl

Net zoals Weekendesk biedt Hotels.nl scherpe hoteldeals aan. Hotels.nl beperkt zich enkel tot hotelaanbiedingen in Nederland. Ideaal voor een Nederlands weekendje weg!

Ga naar Hotels.nl

12. Traveldeal

Traveldeal.nl

Traveldeal is een reisdealwebsite die dagelijks scherp geprijsde vakanties (zowel met als zonder vlucht), weekendjes weg, dagjes uit, welness & stedentrips aanbiedt.

Ga naar Traveldeal

 

Bekijk meer reistips