9 websites zoals Travelbird

1831
travelbird-parijs

Travelbird, een website die reizen verkoopt aan interessante prijzen, ken je waarschijnlijk wel. Doordat er gefocust wordt op het verkopen aan een grote groep mensen, kunnen er lagere prijzen verkregen worden (groepsaankoop). Hieronder vind je 9 websites die volgens hetzelfde principe werken en waar je interessante aanbiedingen kan vinden.

1. Bebsy: goedkope citytrips

Website Bebsy.be

Bebsy staat bekend voor goedkope citytrips tegen spotprijzen aan te bieden. Zij garanderen een vlotte service wat zicht vertaalt in een hoge tevredenheidsscore. 89 % van de reviews zijn ‘uitstekend’ tot ‘goed’.

Ga naar Bebsy.be

Ga naar Bebsy.nl

2. Voordeeluitjes.nl

voordeeluitjes.nl
Voordeeluitjes.nl

Op Voordeeluitjes.nl vind je interessante hotel- en vakantieparkaanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot – 50 %. De website biedt hotels & vakantieparken aan over heel Europa.

Ga naar Voordeeluitjes.nl

3. Hotelspecials

hotelspecials.be
Hotelspecials.be

De outlet van Hotelspecials staat bekend voor scherpe prijzen en een wisselend aanbod. Je vindt er hotels in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken & Zweden.

Ga naar Hotelspecials.be

Ga naar Hotelspecials.nl

4. Vakantiediscounter.nl: voordelige citytrips naar heel Europa

Website Vakantiediscounter.nl

Ben je op zoek naar een citytrip met vluchten inbegrepen? Dan is het zeker de moeite om een kijkje te nemen op deze reiswebsite. Vakantiediscounter staat bekend voor kwaliteit en lage prijzen.

Ga naar Vakantiediscounter

5. Prijsvrij: Nederlandse reisaanbieder die touroperators vergelijkt

Website Prijsvrij.be

Prijsvrij is een Nederlandse reisaanbieder die verschillende touroperators vergelijkt om zo telkens de laagste prijs op de markt aan te bieden. Hierdoor kan je mooie kortingen tegenkomen!

Ga naar Prijsvrij.be

Ga naar Prijsvrij.nl

6. Actievandedag

Actievandedag.be

Net zoals Travelbird biedt Actievandedag mooie promoties aan voor welness, weekendjes weg en citytrips. Door het groepsaankoopprincipe kan er een lagere prijs verkregen worden dan op klassieke boekingssites.

Ga naar Actievandedag.be

Ga naar Actievandedag.nl

7. Vakantieveilingen: stedentrips vanaf €1

Website Vakantieveilingen.be

Een citytrip vanaf € 1? Bekijk dan zeker de sectie “citytrips” op Vakantieveilingen. Alle veilingen starten aan € 1 en de hoogste bieder wint. Ik raad je alvast aan om tegen het einde van de veiling te bieden op rustige momenten.

Ga naar Vakantieveilingen.be

Ga naar Vakantieveilingen.nl

8. Hotels.nl

hotels.nl
Hotels.nl

Net zoals Weekendesk biedt Hotels.nl scherpe hoteldeals aan. Hotels.nl beperkt zich enkel tot hotelaanbiedingen in Nederland. Ideaal voor een Nederlands weekendje weg!

Ga naar Hotels.nl

9. D-deals

d-deals
D-deals.nl

D-deals is een reisdealwebsite die dagelijks scherp geprijsde vakanties (zowel met als zonder vlucht), weekendjes weg, dagjes uit, welness & stedentrips aanbiedt.

Ga naar D-deals

Boek je liever je vlucht & hotel apart? Vergelijk vliegtickets altijd via Skyscanner alvorens te boeken. Hotels kan je het best vergelijken met Trivago.

Bekijk meer reistips

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan ook: