12 websites zoals Travelbird

1572
travelbird-parijs

Travelbird, een website die reizen verkoopt aan interessante prijzen, ken je waarschijnlijk wel. Doordat er gefocust wordt op het verkopen aan een grote groep mensen, kunnen er lagere prijzen verkregen worden (groepsaankoop). Hieronder vind je 12 websites die volgens hetzelfde principe werken en waar je interessante aanbiedingen kan vinden.

1. Bebsy: goedkope citytrips

Website Bebsy.be

Bebsy staat bekend voor goedkope citytrips tegen spotprijzen aan te bieden. Zij garanderen een vlotte service wat zicht vertaalt in een hoge tevredenheidsscore. 89 % van de reviews zijn ‘uitstekend’ tot ‘goed’.

Ga naar Bebsy.be

Ga naar Bebsy.nl

2. Voyage Privé

voyage-prive-goedkope-zonvakanties
Voyage Privé

Voyage Privé is de Europese marktleider op het gebied van online verkoop in het segment luxereizen. Net zoals het vroegere Travelbird, sluit deze reisaanbieder deals met hotels die voor een beperkte tijd beschikbaar zijn. Doordat Voyage Privé hotelkamers in grote getale opkoopt, is de prijs van een zonvakantie of last minute veel voordeliger dan de courante marktprijs. Om hun exclusiviteit te behouden, dien je eerst je e-mailadres in te geven vooraleer je toegang hebt tot de officiële website van deze verdeler.

Ga naar Voyageprive.be

Ga naar Voyageprive.be

3. Voordeeluitjes.nl

voordeeluitjes.nl
Voordeeluitjes.nl

Op Voordeeluitjes.nl vind je interessante hotel- en vakantieparkaanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot – 50 %. De website biedt hotels & vakantieparken aan over heel Europa.

Ga naar Voordeeluitjes.nl

4. Hotelspecials

hotelspecials.be
Hotelspecials.be

De outlet van Hotelspecials staat bekend voor scherpe prijzen en een wisselend aanbod. Je vindt er hotels in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken & Zweden.

Ga naar Hotelspecials.be

Ga naar Hotelspecials.nl

5. HotelMoment.nl: scherpe dag- en weekdeals

hotelmoment-goedkope-citytrip
Hotelmoment.nl

HotelMoment is actief in de Benelux en is specialist in het aanbieden van hotelarrangementen. Met meer dan 30 verschillende thema’s vind je altijd wel iets origineels! Check zeker de vele dag- en weekdeals. Voor een zeer aanvaardbaar bedrag ga je met de beste aanbiedingen lopen!

Ga naar Hotelmoment.nl

6. Vakantiediscounter.nl: voordelige citytrips naar heel Europa

Website Vakantiediscounter.nl

Ben je op zoek naar een citytrip met vluchten inbegrepen? Dan is het zeker de moeite om een kijkje te nemen op deze reiswebsite. Vakantiediscounter staat bekend voor kwaliteit en lage prijzen.

Ga naar Vakantiediscounter

7. Prijsvrij: Nederlandse reisaanbieder die touroperators vergelijkt

Website Prijsvrij.be

Prijsvrij is een Nederlandse reisaanbieder die verschillende touroperators vergelijkt om zo telkens de laagste prijs op de markt aan te bieden. Hierdoor kan je mooie kortingen tegenkomen!

Ga naar Prijsvrij.be

Ga naar Prijsvrij.nl

8. Wigwam

Wigwam zonvakanties lastminutes
Wigwam.travel

Wigwam is een reisdealwebsite die enkel met moderne hotels met hoge beoordelingsscores samenwerktHet reisbureau biedt zowel zonvakanties als stedentrips aan naar alle populaire reisbestemmingen.

Ga naar Wigwam

9. Actievandedag

Actievandedag.be

Net zoals Travelbird biedt Actievandedag mooie promoties aan voor welness, weekendjes weg en citytrips. Door het groepsaankoopprincipe kan er een lagere prijs verkregen worden dan op klassieke boekingssites.

Ga naar Actievandedag.be

Ga naar Actievandedag.nl

10. Vakantieveilingen.be: stedentrips vanaf €1

Website Vakantieveilingen.be

Een citytrip vanaf € 1? Bekijk dan zeker de sectie “citytrips” op Vakantieveilingen. Alle veilingen starten aan € 1 en de hoogste bieder wint. Ik raad je alvast aan om tegen het einde van de veiling te bieden op rustige momenten.

Ga naar Vakantieveilingen.be

Ga naar Vakantieveilingen.nl

11. Hotels.nl

hotels.nl
Hotels.nl

Net zoals Weekendesk biedt Hotels.nl scherpe hoteldeals aan. Hotels.nl beperkt zich enkel tot hotelaanbiedingen in Nederland. Ideaal voor een Nederlands weekendje weg!

Ga naar Hotels.nl

12. D-deals

d-deals
D-deals.nl

D-deals is een reisdealwebsite die dagelijks scherp geprijsde vakanties (zowel met als zonder vlucht), weekendjes weg, dagjes uit, welness & stedentrips aanbiedt.

Ga naar D-deals

Boek je liever je vlucht & hotel apart? Vergelijk vliegtickets altijd via Skyscanner alvorens te boeken. Hotels kan je het best vergelijken met Trivago.

Bekijk meer reistips

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan ook: