Een weekendje weg met de bestemming als verrassing

2774
Verrassingsweekend

Is het altijd een helse opgave om een reisbestemming overeen te komen? Of wil jij je gewoon eens een keertje laten verrassen? Probeer dan zeker eens een verrassingsreis (die alsmaar populairder wordt)! Een betrouwbare en uitstekend beoordeelde reisaanbieder hiervan is srprs.me die zowel verrassingscitytrips met het vliegtuig als verrassingsuitjes met de auto aanbiedt.

Hoe werkt het?

1. Citytrip samenstellen

Je bepaalt eerst de bestemming (heel Europa, Noord-Europa, Oost-Europa, Zuid-Europa, West-Europa, buiten Europa) en selecteert maximaal 3 locaties waar je niet naartoe wilt of waar je al bent geweest. Vervolgens kies je jouw vertrekluchthaven & soort accommodatie (indien je voor een citytrip met het vliegtuig kiest). Nadien duid je nog het aantal dagen & vertrekdatum aan waarna je reis is geboekt!

Je wordt alvast niet in een krot geduwd. Alle accommodaties hebben een beoordelingsscore met 8/10 of hoger zodat je kan genieten van een comfortabel en kwalitatief verblijf.

2. In spanning afwachten

Een week voor vertrek ontvang je een kraslot met de reisbestemming (die je pas op het laatste moment mag krassen). Enkele dagen voor je vertrek ontvang je ook een e-mail met het weerbericht zodat je gepaste kledij kan meenemen. De spanning & adrenaline kunnen nu zegevieren tot aan het vertrek!

3. Geniet van de trip zonder plannen

Doordat de bestemming geheim is gebleven tot het laatste moment, heb je niets kunnen plannen of opzoeken. Hierdoor kan je onbevangen beslissen wat je ter plaatse doet. Zo is elke activiteit een uniek ontdekkingsmoment die je blijft verrassen. Indien er een onvoorziene situatie tijdens de trip plaatsvindt, kan je altijd terecht bij de klantenservice die de klok rond beschikbaar is.

Verrassingsreis met het vliegtuig

Srprs.me vliegreis

Op voorhand kan je alvast aangeven in welk type accommodatie je wilt overnachten (hostel, eenvoudig hotel/B&B/appartement, comfortabel hotel/B&B/appartement of een superior kamer in een luxe hotel). Je kan de reis ook uitbreiden met bepaalde opties (ontbijt, transfer, extra koffer …).

Een maand voor vertrek, krijg je alle gegevens voor een zorgeloze reis (tijdstip dat je op de luchthaven wordt verwacht, formaten handbagage, …).  Een week voor vertrek ontvang je per post een kraskaart met je bestemming die je uiteraard pas op de luchthaven mag krassen.

Afhankelijk van de vliegmaatschappij is er al ingecheckt. Je vindt de vliegtickets (of instructies om in te checken) in een zwarte envelop die bij de kraskaart wordt verzonden. Vanaf dan is de grote ontdekking naar een open avontuur begonnen!

Soorten citytrips:

  • Citytrip Europa
  • Citytrip Noord-, Oost-, Zuid- of West-Europa
  • Citytrip Wereldwijd (buiten Europa)
  • Multi-City (meerdere steden gecombineerd in één citytrip)
  • Solo Together (groepsreis naar een stad in Europa, waar je niet alleen bij vertrek je bestemming onthult maar ook met wie je gaat).

Verrassingstrip met de auto

Srprs.me autoreis

Liever niet met het vliegtuig? Dan kan je kiezen voor een verrassingsroadtrip. Ook hier bepaal je eerst hoelang je weg wilt & je bestemmingen. Indien je langer dan 3 dagen selecteert, rijd je alvast langs meerdere bestemmingen. Je kan aangeven of je meer van landelijk gebied of meer van steden houdt.

Een week voor vertrek ontvang je een kraskaart die je pas mag krassen wanneer je de auto instapt. Eerst krijg je een rijrichting onthult. Eens deze bereikt is, zal je pas de daadwerkelijke locatie te weten komen. Zo wordt de spanning opgebouwd tijdens de hele rit en kan het gissen beginnen.

Soorten autoreizen

  • Autoreis naar een landelijke bestemming
  • Autoreis naar een stedelijke bestemming

srprs.me heeft een reviewscore van 8,7 met een uitstekende klantenservice. Reizen zijn al mogelijk vanaf € 170.