Goedkoop weekendje weg naar de Ardennen: 6 interessante boekingswebsites

320
Goedkoop weekendje weg in de Belgische Ardennen

Een goedkoop weekendje weg naar de Ardennen? Met haar bosrijk landschap, prachtige panorama’s, meanderende riviertjes en pittoreske dorpjes is deze plek buitengewoon perfect voor een heerlijk weekendje weg. Terwijl je er de zuivere lucht opsnuift, kom je helemaal terug tot rust. Klinkt dat allemaal aanlokkelijk maar heb je geen zin om handenvol geld uit te geven aan je accommodatie? Lees dan zeker verder want hieronder staan 6 betrouwbare websites opgesomd waar je voor een betaalbare prijs een uitstekend hotel of vakantiehuisje in de Ardennen kan spotten!

1. Groot aanbod goedkope weekendjes weg naar de Ardennen: Voordeeluitjes.nl

Voordeeluitjes.nl:Groot aanbod aan hotels verspreid over vele gemeenten in de Belgische Ardennen

Met meer dan 6000 scherpgeprijsde hotelaanbiedingen is Voordeeluitjes.nl één van de grootste koplopers in de categorie ‘kwaliteitsvol én betaalbaar logeren’. Bovendien zijn er vaak leuke extra’s aan gekoppeld zoals een verfrissend welkomstdrankje of een gratis ontbijt! Voordeeluitjes heeft een groot aanbod aan hotels verspreid over alle dorpen en gemeenten in de Belgische Ardennen en zoekt steeds voor elke reiziger de meest geschikte hotelformule! De reserveringskosten bedragen € 14,95 (1-3 pers.) of € 24,50 (+4 pers.) per boeking.

2. Aantrekkelijke last minutes naar de Ardennen: HotelSpecials

Goekope last Minutes in de Belgische Ardennen
Hotelspecials: Goedkope last minutes in de Belgische Ardennen

HotelSpecials heeft meer dan 15 jaar ervaring op de teller in het aanbieden van de meest onweerstaanbare hotels. Door de tientallen accommodaties in het midden van de Ardennen, is er steeds iets bij naar ieders specifieke voorkeur. Op de website zijn bovendien heel wat aantrekkelijke last minutes terug te vinden! Hotelspecials rekent afhankelijk van de accommodatie tot € 15 boekingskosten aan.

Trustpilot review score: 3,8/5 (gebaseerd op 3052 reviews)

3. Weekendjes weg met gratis fietsverhuur of wellness: Traveldeal

Weekendjes weg met gratis extra's in de ardennen
Traveldeal: weekendjes weg in de Ardennen met gratis extra's

 

Traveldeal blinkt uit in het presenteren van de beste hotels op de beste locaties en dat tegen de zachtste prijs! Het leuke van deze aanbiedingen zit ‘m in het feit dat er vaak allerlei extra’s aan verbonden zijn, zoals een gratis fietshuur of een gratis wellnessarrangement. Doorblader zeker hun catalogus want je treft er een aantal zeer charmante aanbiedingen aan die in de Ardennen gesitueerd zijn. Wanneer je via deze organisatie boekt, worden er € 19,95 boekingskosten aangerekend.

Trustpilot review score: 4,2/5 (gebaseerd op 7321 reviews)

4. Online hotelzoeker voor logeerplek in de Ardense streken: Trivago

Online hotelzoeker voor hotels en verblijven in de Belgische Ardennen
Trivago: zoekmachine die honderden aanbieders vergelijkt voor de goedkoopste overnachting

Trivago geldt als één van de meest omvangrijke online hotelzoekers wanneer je op zoek bent naar een logeerplek in de Ardennen. Je stuit er steeds op de meest geweldige aanbiedingen en dat tegen even geweldige prijzen. Met meer dan 175 beoordelingsscores en maar liefs 19 miljoen hotelfoto’s krijg je bij Trivago steeds een gedetailleerd beeld van elke accommodatie!

5. Uitgebreid aanbod aan vakantiehuizen in vele Ardense gemeenten: Bungalow.net

Uitgebreid aanbod aan vakantiehuizen in de Ardennen via Bungalow.net
Bungalow.net: ruim aanbod vakantiehuizen in de Ardennen

Bungalow.net heeft al 20 jaar lang een specialisatie in vakantieparken. Hun online catalogus bevat een uitgebreid aanbod van de mooiste vakantiehuizen in de Belgische Ardennen. Bij elke aanbieding vind je een uitgebreide presentatie en heel wat foto’s terug. Deze organisatie gaat er prat op om elke vakantiewoning persoonlijk te inspecteren alvorens ze goed te keuren.

Trustpilot review score: 4,3/5 (gebaseerd op 1190 reviews)

6. Groot aanbod budgetvriendelijke vakantiehuizen in de Ardennen: Belvilla

Grote aanbieder van vakantiehuizen in de Ardennen: Belvilla
Belvilla: grote aanbieder van budgetvrviendelijke vakantiehuizen in de Ardennen

Eén van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen is en blijft Belvilla. Met meer dan 40 jaar kennis en ervaring op de teller ben je bij deze organisatie steeds van kwaliteit verzekert! Hun catalogus wordt de hele tijd aangevuld met de nieuwste ontdekkingen. Hun buitengewoon uitgebreide aanbod bevat alleen al in de Ardennen maar liefst 1300 vakantiewoningen.

Trustpilot review score: 4/5 (gebaseerd op 7044 reviews)

In dit artikel worden affiliate links gebruikt. Als je een boeking maakt via deze links, ontvangen wij een commissie van de reisorganisaties. Deze inkomsten zijn essentieel om de website te onderhouden en advertentievrij te houden.