7 websites om goedkope verre reizen & rondreizen te boeken

430
Goedkope-verre-reizen-en-rondreizen
Indonesië

Laat jezelf eens onderdompelen in een volledig ander cultuur en laat je verrassen en inspireren door al het moois op een verre reisbestemming. Om je op weg te zetten, heb ik hieronder 7 gerenommeerde organisaties op een rijtje gezet waarbij je goedkope verre reizen & rondreizen met een gerust hart kan samenstellen en boeken.

1. Groot assortiment aan goedkope verre reizen naar alle continenten bij Djoser

goedkope-verre-reizen-djoser
Goedkope verre reizen via Djoser

Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller, staat Djoser garant voor formidabele en goedkope verre reizen. Met een assortiment van 200 verschillende reizen, verdeeld over alle continenten, zitten fervente en actieve reizigers bij deze verdeler op hun plaats. Dit Nederlandse reisbureau, dat onlangs een vestiging opende in Gent, biedt jou een professionele en dynamische reisbegeleiding ter plekke aan. Door de samenwerking met gerenommeerde partners zoals KLM en Lufthansa, ben je steeds zeker van een kwalitatieve reis!

Ga naar Djoser.be

2. Budgetvriendelijke rondreis of een reisprogramma op maat met Joker

Goedkope-avontuurlijke-reizen-joker
Budgetvriendelijke rondreis of een reisprogramma op maat bij Joker

Joker, in 2017 en 2018 uitgeroepen tot de beste aanbieder van avontuurlijke reizen, staat bovenaan het lijstje wanneer het gaat om de organisatie van meeslepende reizen! Met bestemmingen verspreid over de hele wereld (inclusief de poolgebieden!) ben je steeds verzekerd van een intense en onvergetelijke reiservaring. Grenzen verleggen, avontuur beleven, memorabele ontmoetingen: bij Joker krijg je het allemaal. Een budgetvriendelijke rondreis of een reisprogramma op jouw maat? De enthousiaste reisexperts bij deze verdeler staan je steeds met raad en daad bij tijdens je zoektocht naar de ideale vakantie!

Ga naar Joker.be

3. Promoties op verre reizen naar Afrika, Amerika & Azië bij Tui

promoties-rondreizen-tui
Scherpe promoties op groepsreizen en individuele rondreizen bij TUI

Tui, het voormalige Jetair, is voornamelijk gespecialiseerd in het aanbieden van pakketreizen naar populaire Europese bestemmingen. Maar wist je ook dat je bij deze reisaanbieder terecht kan wanneer je een reis plant naar Afrika, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Azië en de Caraïben? Bovendien zijn er regelmatig scherpe promoties op zowel groepsreizen als individuele rondreizen. Bij Tui kan je er steeds prat op gaan dat jouw vakantiedromen werkelijkheid worden. Memorabele ervaringen zijn gegarandeerd!

Ontdek verre (rond)reizen op Tui.be

Ontdek verre reizen op Tui.nl

Ontdek rondreizen op Tui.nl

4. Avontuurlijke groepsreizen met veel individuele vrijheid bij Sawadee Reizen

avontuurlijke-verre-reizen-sawadee
Avontuurlijk reizen met Sawadee

Sawadee Reizen is een synoniem voor avontuurlijke groepsreizen mét veel individuele vrijheid! Het aanbod beslaat meer dan 250 reizen en dat verspreid over de hele wereld.  Wanneer je boekt bij deze reisorganisatie, heb je steevast veel mogelijkheden om er ook zelf eens op uit te trekken. Tickets, overnachtingen en vervoer: alles wordt voor jou geregeld zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten. Kopzorgen uitgesloten!

Bovendien draagt Sawadee Reizen duurzaamheid hoog in het vaandel. Er wordt steeds gestreefd om in elke reis een project op te nemen dat gericht is op natuurbescherming, of waarbij de inkomsten direct terechtkomen bij de lokale bevolking.

Ga naar Sawadee Reizen

5. Goedkope verre reizen bij 333travel

Verre-reizen-333travel
Ruim assortiment aan verre bestemmingen bij 333travel

Bij 333travel zit je meer dan goed wanneer je een verre reis plant. Het team van reisspecialisten staat er iedere dag paraat om naar al jouw voorkeuren te luisteren zodat je vervolgens de perfecte reisformule aangeboden krijgt. Met een assortiment van 21 verre bestemmingen, zit er gegarandeerd iets voor jou tussen! Je hebt de optie om zelf je trip samen te stellen, of je kan je reis volledig door 333 travel laten organiseren, van de vliegtuigvlucht naar het vervoer ter plaatse tot het bepalen van de accommodatie. Kwaliteit en genot zijn verzekerd!

Ga naar 333travel.be

6. Luxueuze reizen naar buitengewone bestemmingen met Asteria Expeditions

luxueuze-verre-reizen-Asteria-expeditions
Luxueuze reizen naar buitengewone bestemmingen met Asteria Expeditions

Asteria Expeditions is een kleinschalige reisorganisatie die zich focust op luxueuze reizen waarbij je ontsnapt aan het massatoerisme. Authenticiteit verzekerd dus! Met poolexpedities, culturele rondreizen en zelfs reisprogramma’s in Lapland krijg je bij deze organisatie steeds het neusje van de zalm! Toegegeven, er hangt dikwijls een stevig prijskaartje aan vast, maar daartegenover krijg je er heel wat voor terug!

Ga naar Asteria Expeditions

7. Verre rondreizen per bus met dikwijls scherpe aanbiedingen: Oad

Verre rondreizen via Oad.nl
Verre rondreizen via Oad.nl

Oad Reizen is een familiebedrijf met Nederlandse wortels en staat al decennialang garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze aanbieder is gespecialiseerd in excursiereizen en verre rondreizen per bus. Maak je keuze uit een groot aanbod verre bestemmingen zoals Canada en Zuid-Afrika. Oad Reizen zorgt ervoor dat jij een vakantie op maat krijgt: het perfecte hotel, memorabele excursies en de meest ervaren reisleiders zijn gegarandeerd!

Bovendien ben je dubbel en dik verzekerd want deze verdeler is onder meer aangesloten bij het Garantiefonds. Check regelmatig de officiële website van Oad Reizen want er worden dikwijls niet te missen aanbiedingen gedaan!

Ga naar Oad

Boek je liever je vlucht & hotel apart? Vergelijk vliegtickets altijd via Skyscanner alvorens te boeken. Hotels kan je het best vergelijken met Trivago.

Bekijk meer reistips

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan ook: