6 websites om goedkope verre reizen & rondreizen te boeken

5100
Verre reis naar Indonesië
Indonesië

Dompel jezelf eens onder in een volledig andere cultuur en laat je verrassen en inspireren door al het moois op een verre reisbestemming. Om je letterlijk en figuurlijk op weg te zetten, staan hieronder 6 betrouwbare boekingswebsites opgelijst die je helpen om dat zo budgetvriendelijk mogelijk te doen. Een goedkope verre reis of rondreis met een gerust hart samenstellen en boeken? Check!

1. Goedkope pakketreizen en een groot assortiment verre reisbestemmingen: Vakantiediscounter

Groot assortiment verre reisbestemmingen aan een lage prijs: Vakantiediscounter
Groot assortiment verre reisbestemmingen aan een lage prijs: Vakantiediscounter

Vakantiediscounter gaat er prat op steeds de beste aanbiedingen en de allerlaagste prijzen aan te bieden. Traditioneel heeft deze organisatie spectaculaire prijzen op pakketreizen. Met een assortiment van zonovergoten bestemmingen in Afrika (Egypte, Kaapverdië, Gambia, Senegal, Zanzibar, Mauritius, Seychellen, Kenia), Amerika/Carribean (Curacao, Dominicaanse Republiek, Mexico, Aruba, Bonaire, Suriname) en Azië/Midden-Oosten (Bali, Dubai, Thailand, Malediven, Sri Lanka), zit jij binnenkort voor een prikje te genieten van het goede leven in een idyllische omgeving. Weet ook dat je bij deze reisaanbieder GEEN boekingskosten betaalt.

Truspilot review score: 4/5 (gebaseerd op 673 reviews)

2. Reisaanbieder die verscheidene touroperators vergelijkt met bestemmingen in Afrika, Azië en Amerika: Prijsvrij

Reisaanbieder met groot aanbod verre vakanties die verscheidene touroperators vergelijkt: Prijsvrij
Reisaanbieder met groot aanbod verre vakanties die verscheidene touroperators vergelijkt: Prijsvrij

Prijsvrij is een Nederlandse reisaanbieder die verscheidene touroperators vergelijkt om zo steeds de laagste prijs aan te bieden. Afrika, Amerika of Azië? Met hun budgetvriendelijke reizen naar zowel alle continenten is een betaalbare exotische vakantie geen onrealistische droom meer. Populaire bestemmingen zijn de Dominicaanse Republiek, Mexico, Aruba, Verenigde Arabische Emiraten, Cuba, Curacao, Indonesië, Ijsland, Jamaica, Israël, Kenia, Kaapverdië, Mauritius, Malediven, Oman, Sri Lanka, Seychellen, Tanzania, Thailand en Verenigde Staten

Wist je trouwens dat deze organisatie het verschil terugbetaalt wanneer je elders dezelfde reis aan een goedkoper bedrag spot? Ook boekingskosten zijn bij deze aanbieder NIET aan de orde. Bij Prijsvrij zal je dus nooit een eurocent te veel betalen!

Truspilot review score: 4,4/5 (gebaseerd op 855 reviews)

3. Promoties op verre reizen naar Afrika, Amerika & Azië bij Tui

promoties-rondreizen-tui
Scherpe promoties op groepsreizen en individuele rondreizen bij TUI

Tui, het voormalige Jetair, is voornamelijk gespecialiseerd in het aanbieden van pakketreizen naar populaire Europese bestemmingen. Maar wist je ook dat je bij deze reisaanbieder terecht kan wanneer je een reis plant naar Zuid-Amerika (Argentinië, Costa Rica, Aruba, Cuba, Ecuador, Peru, Mexico), Afrika (Egypte, Gambia, Kenia, Marokko, Mauritus, Namibië, Senegal, Tanzania, Tunesië, Zuid-Afrika), Noord-Amerika (Canada, Verenigde Staten) Azië/Midden-Oosten (Indonesië, Sri Lanka, Thailand, Viëtnam, Israël, Jordanië, Malediven, Verenigde Arabische Emiraten)  en de Caraïben (Dominicaanse Republiek, Jamaica)? Bovendien zijn er regelmatig scherpe promoties op zowel groepsreizen als individuele rondreizen. Bij Tui kan je er steeds prat op gaan dat jouw vakantiedromen werkelijkheid worden. Memorabele ervaringen zijn gegarandeerd! De administratiekosten bedragen € 25 per boeking.

4. Specialist in strandvakanties naar verre exotische oorden: Corendon

Strandvakanties naar verre exotische oorden met Corendon
Strandvakanties naar verre exotische oorden met Corendon

Corendon is een reisaanbieder met een catalogus van tientallen vakantiebestemmingen,  binnen maar ook buiten Europa. Aan verre exotische oorden geen gebrek met aanbiedingen in onder andere Bonaire, Curaçao, Egypte, Gambia (West-Afrika), Indonesië, Kaapverdië en de Verenigde Arabische Emiraten! Niet voor niks staat Corendon al jaren bekend als dé specialist in strandvakanties. ‘Ontzorgen’ is bij deze organisatie het codewoord. Of je nu gaat voor een familie-, romantiek,- of feestvakantie, bij Corendon kan je steeds op beide oren slapen. Weet ook dat deze aanbieder regelmatig met tal van aantrekkelijke acties strooit

Er worden GEEN boekingskosten aangerekend op de Belgische website (ook met vertrek vanuit Nederland). Op de Nederlandse versie betaal je € 40 administratiekosten.

Truspilot review score: 4,4/5 (gebaseerd op 1847 reviews)

5. Groot assortiment aan goedkope verre reizen naar alle continenten bij Djoser

goedkope-verre-reizen-djoser
Goedkope verre reizen via Djoser

Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller, staat Djoser garant voor formidabele en betaalbare verre reizen. Met een assortiment van 200 verschillende reizen, verdeeld over alle continenten, zitten fervente en actieve reizigers bij deze verdeler op hun plaats. Dit Nederlandse reisbureau, dat onlangs een vestiging opende in Gent, biedt jou een professionele en dynamische reisbegeleiding ter plekke aan. Door de samenwerking met gerenommeerde partners zoals KLM en Lufthansa, ben je steeds zeker van een kwalitatieve reis! Je betaalt €25 administratiekosten per boeking.

Truspilot review score: 4,4/5 (gebaseerd op 160 reviews)

6. Avontuurlijke groepsreizen met veel individuele vrijheid bij Sawadee Reizen

avontuurlijke-verre-reizen-sawadee
Avontuurlijk reizen met Sawadee

Sawadee Reizen is een synoniem voor avontuurlijke groepsreizen mét veel individuele vrijheid! Het aanbod beslaat meer dan 250 reizen en dat verspreid over de hele wereld.  Wanneer je boekt bij deze reisorganisatie, heb je steevast veel mogelijkheden om er ook zelf eens op uit te trekken. Tickets, overnachtingen en vervoer: alles wordt voor jou geregeld zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten. Kopzorgen uitgesloten!

Bovendien draagt Sawadee Reizen duurzaamheid hoog in het vaandel. Er wordt steeds gestreefd om in elke reis een project op te nemen dat gericht is op natuurbescherming, of waarbij de inkomsten direct terechtkomen bij de lokale bevolking. De boekingskosten bedragen € 25 per boeking.

Truspilot review score: 4,6/5 (gebaseerd op 852 reviews)

Boek je liever je vlucht & hotel apart? Vergelijk vliegtickets altijd via Skyscanner alvorens te boeken. Hotels kan je het best vergelijken met Trivago.

Dit artikel bevat affiliate links. Hierdoor ontvangen wij een commissie van reisorganisaties wanneer jij een boeking maakt. Deze inkomsten hebben we nodig om de website te onderhouden en bannervrij te houden.