11 reiswebsites met laagste prijsgarantie

549
reiswebsites-laagste-prijsgarantie

Je bent je reis aan het plannen en probeert die zo budgetvriendelijk mogelijk te maken? Dan komt onderstaand lijstje als geroepen! Check snel welke online reiswebsites een laagsteprijsgarantie aanbieden. Zo hoef jij de vele reisaanbieders niet met elkaar te vergelijken en bespaar je kostbare tijd en energie. Gouden tip: bekijk altijd de voorwaarden die gekoppeld zijn aan zo’n laagsteprijsgarantie.

1. Vakantiediscounter: verschil wordt direct terugbetaald

vakantiediscounter-laagste-prijsgarantie
Vakantiediscounter.nl

Vakantiediscounter is al meermaals verkozen tot het beste en populairste online reisbureau! Dat kan ook moeilijk anders met 11000 zonvakanties en 3900 last minutes naar zowat alle populaire vakantiebestemmingen en dat allemaal tegen de allerlaagste prijzen. De touroperator rekent bovendien geen boekingskosten aan. Wanneer je merkt dat een andere verdeler je geboekte reis goedkoper aanbiedt, betaalt Vakantiediscounter het verschil onmiddellijk uit én wordt de prijs ingepast!

Ga naar Vakantiediscounter

2. Corendon: krijg het verschil terug met daarbovenop €25

Corendon-laagste-prijs-met-bonus
Corendon

Corendon is een reisaanbieder die gespecialiseerd is in budgetvakanties en is actief in België en Nederland. Doordat deze verdeler hun eigen vluchten als transfers organiseren, kunnen er vaak scherpe prijzen aangeboden worden.
Wanneer je merkt dat je reis bij een concurrent (zoals TUI, Neckermann of Thomas Cook) voordeliger wordt voorgesteld, betaalt Corendon het verschil terug met daarbovenop een bonus van € 25.

Ga naar Corendon.be

Ga naar Corendon.nl

3. Prijsvrij: prijsgarantie op dezelfde dag van boeking

prijsvrij-laagste-prijsgarantie
Prijsvrij

Prijsvrij fungeert als reiszoekmachine die verschillende touroperators vergelijkt om op die manier steeds de laagste prijzen te detecteren. Er worden vaak hele voordelige last minutes en deals aangeboden! Daarnaast worden er standaard geen boekingskosten aangerekend. Wanneer je je reis geboekt hebt en op dezelfde dag bij een andere aanbieder toch goedkoper tegenkomt, betaalt Prijsvrij je het verschil terug!

Ga naar Prijsvrij.be

Ga naar Prijsvrij.nl

4. TUI: prijsgarantie en tot € 50 extra korting per dossier

tui-laagste-prijsgarantie-extra-korting
Tui

TUI, vroeger bekend onder de naam Jetair, heeft altijd al garant gestaan voor een hoog kwaliteitsniveau. Regelmatig worden er erg mooie kortingen aangereikt. Net zoals vele reisverdelers betaalt ook TUI het verschil terug indien je je reis elders spot aan een lagere prijs. Daarbovenop krijg je nog eens een extra korting van € 50 voor zonvakanties en verre reizen (of € 12,5 voor stedentrips en autovakanties)!

Ga naar Tui.be

Ga naar Tui.nl

5. Sunweb: terugbetaling van verschil + 25 euro extra korting

sunweb-laagste-prijs
Sunweb

Een andere grote speler op de markt van reisaanbieders is Sunweb. Er is steeds een duizelingwekkende keuze van all inclusive accomodaties tegen de meest scherpe prijzen. Ook kan je vaak je financiële slag slaan door de vele last minutes en vroegboekkortingen die Sunweb geregeld aanbiedt. Je net geboekte reis bij een andere reisverdeler (TUI, Corendon, Neckermann of Thomas Cook) goedkoper gespot? Sunweb betaalt net zoals Tui het verschil terug met daarbovenop € 25 korting.

Ga naar Sunweb.be

Ga naar Sunweb.nl

6. Stipreizen: prijsgarantie op bepaalde formules

stipreizen-beste-prijs-kwaliteitverhouding
Stipreizen.nl

Stipreizen heeft steeds gevarieerde en verrassende reisaanbiedingen. De prijs-kwaliteitverhouding is telkens optimaal, dat blijft ook uit de talrijke awards die deze verdeler al heeft gewonnen. Boek je een vakantie bij deze verdeler, dan krijg je bij daar bij bepaalde formules ook een prijsgarantie bij.

Ga naar Stipreizen.nl

7. Hotels.nl: de allerbeste prijsgarantie op hotelaanbiedingen in Nederland

hotels-nl-beste-prijsgarantie
Hotels.nl

Hotels.nl is dé nummer 1 wanneer het gaat om hotelaanbiedingen in Nederland:
transparantie, duidelijkheid en kwaliteit zijn steeds gewaarborgd. Hotels.nl gaat er prat op de allerbeste prijsgarantie te hebben. Kom je je hotel voor dezelfde datum elders goedkoper tegen? Het prijsverschil zal zonder probleem vergoed worden!

Ga naar Hotels.nl

8. HotelSpecials: betaalt het verschil terug wanneer je je reis elders voordeliger bent tegengekomen

Hotelspecials-prijsgarantie-hoteldeals-europa
HotelSpecials

HotelSpecials profileert zichzelf als de hotelspecialist voor korte vakanties in Europa. Op de website van deze verdeler zijn vaak erg unieke deals (de zogeheten Specials) en interessante hotelaanbiedingen te vinden. Net zoals haar concurrenten betaalt HotelSpecials het verschil terug wanneer je je reis ergens anders financieel voordeliger bent tegengekomen!

Ga naar Hotelspecials.be

Ga naar Hotelspecials.nl

9. Voordeeluitjes.nl: dezelfde prijs of terugbetaling

voordeeluitjes-aanpassing-prijs-terugbetaling
Voordeeluitjes.nl

Voordeeluitjes ziet zichzelf als de kampioen wanneer het gaat om (hotel)arrangementen in binnen-en buitenland. Bovendien is deze aanbieder door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste arrangementenspecialist van Nederland. Wanneer je bij een andere verdeler je reis goedkoper aangeboden ziet, hanteert vooreeluitjes.nl dezelfde prijs óf wordt het verschil terugbetaald.

Ga naar Voordeeluitjes.nl

10. Hotels.com: laagste prijsgarantie op duizenden accommodaties

hotels-com-laagste-prijsgarantie
Hotels.com

Hotels.com is een vooraanstaande verdeler van hotelaccommodaties. Met meer dan 100 000 logeergelegenheden verspreid over de hele wereld en een specialisatie in aanbiedingen tijdens uitverkochte periodes, is er altijd wel iets naar je gading en budget te vinden! Ook Hotels.com betaalt het verschil terug wanneer je je boeking ergens anders goedkoper ziet verschijnen.

Tip: bekijk of er een kortingscode van hotels.com actief is voor extra korting.

Ga naar Hotels.com

11. Bungalows.nl: laagste prijsgarantie op bungalows en vakantieparken

bungalows-prijsgarantie-vakantieparken
Bungalows.nl

Bungalows.nl is een online reisbureau met een specialisatie in bungalow- en vakantieparken in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Door samenwerkingen met gerenommeerde partners zoals Center Parcs en Sunparks, ben je bij deze reisaanbieder steeds van een kwaliteitsvolle vakantie verzekerd! Naast de vele reguliere reducties, zoals een vroegboek- en kidskorting, heb je bij Bungalows ook nog eens een laagste prijsgarantie.

Ga naar Bungalows.nl

Boek je liever je vlucht & hotel apart? Vergelijk vliegtickets altijd via Skyscanner alvorens te boeken. Hotels kan je het best vergelijken met Trivago.

Bekijk meer reistips

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan ook: