Promo! 37 procent korting op een weekend Pairi Daiza met overnachting

958
pairi-daiza-met-overnachting

Heb je altijd al een bezoekje willen brengen aan de beste zoo van Europa? Zoek het niet te ver en ga op weekend naar Pairi Daiza! Reuzenpanda’s, koala’s, Tasmaanse duivels, witte tijgers … Bewonder ze allemaal in Pairi Daiza en geniet dankzij Weekendesk, Travelbird, HotelSpecials of Groupon met een voordeeltarief tot 37 % korting.

1. Pairi Daiza aanbieding via Weekendesk (incl. inkomtickets)

weekend-pairi-daiza-met-korting-weekendesk
Weekendesk.be – Pairi Daiza aanbieding

Deze unieke ervaring voor twee is inclusief overnachting, ontbijt, minibar, toegang tot de spa & toegangstickets voor Pairi Daiza. Is er zonnig weer aangekondigd terwijl buienradar regen voorspelt? Geen probleem! Reserveer eenvoudig door de gewenste overnachting te kiezen, annuleren is gratis (tot een bepaalde datum vermeld tijdens de boeking).

Prijzen zijn beschikbaar vanaf € 189 voor twee personen.

Ontdek de Pairi Daiza promotie op Weekendesk

2. Goedkoop hotel op 9 km van Pairi Daiza via HotelSpecials

goedkoop-hotel-pairi-daiza-met-korting-hotelspecials
HotelSpecials.be – Goedkoop hotel nabij Pairi Daiza

Ben je op zoek naar een goedkopere formule? Bekijk dan zeker de deal van het Horizon Ath Lessines Hotel *** op 9 km van het dierenpark Pairi Daiza. Vanaf € 76 geniet je voor 2 personen van een overnachting in een standaard tweepersoonskamer met ontbijtbuffet. Neem een kijkje op de officiële website van de zoo voor de tarieven van de inkomtickets.

Ontdek de promo nabij Pairi Daiza op HotelSpecials

3. Pairi Daiza aanbieding via Groupon

Momenteel is de deal via Groupon afgelopen. Van zodra de Pairi Daiza deal terug online staat, kan je deze aanbieding hier terugvinden.

Tip: Bekijk ook zeker of er actieve aanbiedingen van Pairi Daiza beschikbaar zijn op Vakantieveilingen.

Bekijk meer reistips