Zomer 2020: zeven dagen Zuid-Frankrijk in grote safaritent vanaf €74

1086
Domein-le-silence-du-midi
Le Silence du Midi, Zuid-Frankrijk

Le Silence du Midi: een idyllisch vakantiedomein van 1 hectare groot, op een boogscheut van de prachtige Franse Pyreneeën! Uitgerekte wijngaarden, zinnenstrelende stranden en imponerende bergen bepalen er de indrukwekkende panorama’s. Niet alleen de omgeving is er beeldschoon, ook de accommodaties op het terrein zelf zijn echte pareltjes. De karaktervolle vakantiehuisjes en safaritenten zijn namelijk buitengewoon sfeervol ingericht. Door de joviale eigenaars, een lieftallig Belgisch echtpaar, voelt iedereen zich hier in no time thuis. De ontelbare superpositieve beoordelingen van de vele weltevreden gasten onderschrijven dat telkens weer.

Momenteel doet Le Silence Du Midi een onweerstaanbare promo. Nog tot 26/07/2020 kan je tegen een sterk verminderend tarief een safaritent (tot 6 personen) huren! Profiteer van deze rasechte superdeal en verwen jezelf met een onvergetelijke vakantie tegen een ongezien zacht prijsje vanaf € 74 p.p. (op basis van 6 personen).

Beschikbare data

Zeven dagen logeren in een safaritent voor 6 personen:

Verblijf

Je verblijft zeven dagen in een grote safaritent voor 6 personen op het vakantiedomein Le Silence du Midi dat een beoordeling van 5/5 op Tripadvisor krijgt.

Promotie Le Silence Du Midi in Frankrijk
Lesilencedumidi.com
Safaritent-le-silence-du-midi
Safaritent
Safaritent-uitzicht-le-silence-du-midi
Uitzicht op het domein

Ga naar de aanbieding op lesilencedumidi.com

Bekijk meer reizen & citytrips